Municipalitati

Energy Boutique

municipalitatiOrganizarea punctelor municipale de colectare selectiva a deseurilor, inclusiv a celor de baterii si acumulatori constituie o obligatie legala pentru autoritatile publice locale. 

Bateriile si acumulatori sunt in mod inevitabil amestecate cu deseurile municipale solide, fiind componentele cele mai periculoase, prin urmare autoritatile municipale sunt responsabile pentru organizarea sistemelor de colectare pentru acest flux de deseuri.

Prin incheierea unui protocol de colabroare, SNRB va ofera sprijinul necesar in organizarea sistemelor de colectare si reprocesarea ecologica a bateriilor uzate si asigura includerea in reteaua de colectare nationala care integreaza deja producatori, retele de retail, companii si scoli.

Ne puteti contacta telefonic la 031.821.3333 sau pe e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

In perioada 15 ianuarie 2016 - 31 ianuarie 2016, Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) a organizat Competitia Primariilor „ Fii un exemplu pentru comunitatea pe care o conduci” – program national de reciclare a bateriilor si acumulatorilor uzati.

In urma jurizarii comisiei, la incheierea campaniei, au fost desemnati castigatorii celor mai frumoase si eficiente patru initiative ale primariilor partenere.

CATEGORIE PREMII NUMELE PRIMARIEI CASTIGATOARE VALOARE PREMII
PREMIUL I PRIMARIA FALTICENI 1500 EUR
PREMIUL II PRIMARIA RAUCESTI 1000 EUR
PREMIUL III PRIMARIA PANCIU 500 EUR
PREMIUL III PRIMARIA IERNUT 500 EUR


Loading...
Loading...