DESPRE NOI

SNRB_logo
 

DESPRENOIAsociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) este o organizatie colectiva de preluare a responsabilitatii, care actioneaza in vederea indeplinirii obligatiilor legale ale producatorilor si importatorilor de baterii si acumulatori, referitoare la gestionarea responsabila a deseurilor de baterii si acumulatori, respectiv colectarea, tratarea, reciclarea si valorificarea acestor deseuri, in conformitate cu prevederile legislatiei europene si nationale.

In calitate de structura de transfer responsabilitate, Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB) asigura colectarea si reciclarea ecologica a bateriilor uzate, contribuind proactiv la protectia mediului inconjurator.

Activand pe piata din Romania a gestionarii deseurilor de baterii si acumulatori din 2012, Asociatia Sistemul National de Reciclare a Bateriilor a dezvoltat treptat un sistem complex si eficient pentru colectarea si reciclarea bateriilor portabile.

Asociatia SNRB este deschisa colaborarilor atat cu reprezentantii autoritatilor centrale si locale, institutii publice, companii, ONG-uri si alti parteneri cu scopul crearii premiselor favorabile gestionarii responsabile si nepoluante a bateriilor uzate.

Sistemul National de Reciclare a Bateriilor este membru fondator EUCOBAT – European Compliance Organisation for Batteries, asociatia pan – europeana a organizatiilor de transfer responsabilitate.


Loading...
Loading...