Scoli

Energy Boutique
 

scoliEste esential sa intelegem importanta chiar si celui mai mic gest de grija fata de natura al fiecaruia dintre noi, adult sau copil. Oricine poate deveni un influencer in  cadrul comunitatii din care face parte, iar modelul sau de comportament poate fi imprumutat si de familie, colegi, prieteni, vecini. 

Investitia in educatia tinerelor generatii este de departe cea mai sustenabila alegere!  

Cei mici sunt cei mai usor de modelat si mai receptivi la acest gen de informatii si de cele mai multe ori, ei nu doar ca vor deveni adulti resposabili si implicati activi in proiecte de protectia mediului, ci vor actiona si ca vectori de multiplicare a mesajului ecologic in randul familiilor si al prietenilor. 


,,Baterel si Lumea Non-E” este cea mai complexa campanie de educatie ecologica din Romania, fiind singurul program care imbina perfect componenta didactica cu cea practica si digitala, participantii beneficiind atat de un ghid pentru profesori si o carte pentru copii, dar si de lectii demonstrative, activitati practice si vizite in statiile de reciclare.

Mai mult decat atat, editia a V-a a constituit prilejul pentru upgrade in sfera informatica prin lansarea platformei online www.magazinbaterel.ro, cel mai inovator concept de magazin online care foloseste un sistem de plata prin puncte, avand drept obiectiv recompensarea elevilor, fara exceptie, pentru comportamentul responsabil fata de mediu pe care il demonstreaza prin implicarea activa in proiecte de colectare selectiva si reciclare a deseurilor.

Accesand Magazinul Baterel, copiii isi pot alege premiile dintr-o gama variata de rechizite: de la simple instrumente de scris, agende, articole pentru activitati artistice, caiete, creioane colorate, penare pana la accesorii de birou, ghiozdane sau jucarii.  

                         

                                                       www.magazinbaterel.ro

 

BATEREL copii


 

 

 

                          


Loading...
Loading...